Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 09:00–18:00; Сб: 10:00–13:00
Нд: Вихідний
 

0
Мій кошик

Димогенератор Powermat 1,1 л з електричним насосом PM-GD-87T (5904067442900)

Немає в наявності
Артикул: 5904067442900

Димогенератор Powermat 1,1 л з електричним насосом PM-GD-87T

У конструкції димогенератора використано міцну нержавіючу сталь відмінної якості, що дає змогу використовувати його в найрізноманітніших погодних умовах
  • Ретельно продумана і запатентована конструкція дала змогу поєднати компактні розміри димогенератора з винятковою продуктивністю за мінімальної витрати тріски. Крім того, за допомогою вбудованого насоса можна регулювати кількість генерованого диму, що дає змогу адаптувати процес до вимог і обсягу коптильної камери.
  • Корпус (розміщений у циліндричному контейнері) має дерев'яну кришку, яка сприяє оптимальному проходженню диму, а також захищає тріску від вологи в процесі відпалу, запобігаючи, наприклад, утворенню конденсату.
  • Для з'єднання насоса з насадкою, що генерує дим, використовується гнучкий шланг довжиною 4 м, який може бути адаптований для комбінування цих компонентів.

Повна зарядка генератора дає змогу безперервно подавати дим у коптильню протягом приблизно 3-4 годин без необхідності додавання нової тріски

  • З генератором можна використовувати тріску різної зернистості, але для досягнення найкращих результатів роботи внутрішньої коптильні рекомендується використовувати тріску розміром 8-12 мм.
  • Інноваційне сопло димогенератора коротше, ніж у традиційних моделей, і має двосторонній нахил. Це забезпечує кращий потік диму в коптильню і захищає сопло від можливого засмічення трісками.
  • Насадка вставляється в коптильню під правильним кутом, збільшуючи потік диму від нагрітої тріски.
  • Сопло проходить тільки через частину димової камери тріски, що дає змогу ефективно відводити дим і водночас захищає його від засмічення в процесі відпалу.
  • Використання потужного насоса, розміщеного на подовженій основі, створює вібрації, що передаються на корпус завантажувальної камери, що покращує рівномірне осідання тріски під час відпалу та підвищує ефективність процесу копчення.
  • Точне регулювання кількості диму, що утворюється, дає змогу уникнути надмірного підкислення продуктів. Насос під'єднується через шланг до спеціальної вбудованої трубки, через яку подається повітря.
  • Трубка виконує і конструктивну функцію - вона входить у відповідну виїмку в основі, забезпечуючи ідеальне позиціювання сопла відносно коптильні та корпусу генератора.
Основні характеристики
  • Напруга живлення: 230 В / 50 Гц
  • Максимальна потужність насоса: 4 W
  • Робоча температура: -5 - (+45 градусів Цельсія)
  • Продуктивність: 2x 3,5 л/хв
  • Об'єм резервуара: 1,1 л
  • Довжина повітряного шланга: 80 см
  • Клас водонепроникності: IPX4
  • Дерев'яна кришка
  • Циліндр із нержавіючої сталі

Комплектація:

  • Дерев'яна кришка
  • 2 сталеві пластини
  • Димова трубка і латунний з'єднувач
  • Сталева камера
  • Повітряний насос
  • Y-подібний патрубок
  • Гак і смушкова гайка
  • Повітропровід
  • Оригінальна упаковка
  • Посібник з експлуатації польською мовою

 

Димогенератор працює на димовій стружці. Дим, що утворюється від розпеченої тріски, через спеціальний виріз надходить до димаря, звідки разом із повітрям, створюваним насосом, нагнітається в димову камеру. Для генератора найкраще використовувати суміш тріски розміром від 2 до 10 мм, переважно у співвідношенні 50/50. Така суміш забезпечує оптимальну роботу генератора. Для досягнення найкращих результатів слід змішувати тріску 2 і 5 мм у рівних пропорціях.

У разі використання більш товстої тріски рекомендується зменшити потік повітря, що також призведе до зниження витрати тріски. Робота димогенератора залежить також від погодних умов. За сильного вітру горіння в генераторі відбувається мимовільно, тому необхідно зменшити витрату повітря на насосі.

Способи копчення

  • холодне копчення
  • гаряче копчення
  • копчення з обваловкою (характерно для барбекю)

Холодне копчення

  • Це відбувається за температури від 8 до 25ºC і призводить до найсильнішого сушіння копченостей, але потребує багато часу. Його слід проводити періодично, у кілька етапів. Перша фаза копчення зазвичай триває 5-12 годин. Між фазами проводиться провітрювання (близько 5 годин) для надходження свіжого повітря. Це призводить до додаткового сушіння копченого м'яса та розвитку відповідного аромату. Залежно від виду продукту весь процес холодного копчення складається з 3 - 5 етапів. Цей спосіб застосовується для копчення сирокопчених ковбас і сиров'ялених продуктів після в'ялення (переважно сухого копчення). Продукти, приготовані таким способом, виходять міцними, смачними та придатними для тривалого зберігання. Важливо, щоб це відбувалося в прохолодному, темному і добре провітрюваному місці. Продукти не повинні стикатися один з одним і мають бути захищені від пилу та світла.

Гаряче копчення

  • Цей спосіб копчення використовується здебільшого для продуктів, приготованих на парі та варених. Копчення проводиться за температури від 24 до 60ºC. Воно проводиться безперервно протягом приблизно 24 годин, тому температура в коптильні повинна підтримуватися за допомогою додаткового джерела обігріву (наприклад, електричного). Одного спалювання деревного матеріалу недостатньо для підтримання належного теплового режиму.
Відправлення даного товару здійснюється з нашого складу в Польщі, час доставки до Вас складає приблизно 8 робочих днів.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
3 469.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

«Нова пошта» 

"Justin"

"Укрпошта"

 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні 
  • За допомогою кредитної картки в приват24, LiqPay
  • Через кассу або термінал самообслуговування Приватбанк 

Гарантія від виробника від 6 до 24х місяців.

Вгору